Fysioterapia ja lymfahoidot Turussa

Kauneuspiste Ilonan fysioterapia ja lymfahoidot Ispoisissa


Fysioterapian avulla voit saada helpotusta monenlaiseen vaivaan, kuten esimerkiksi niska-, hartia- ja nivelkipuihin tai päänsärkyyn. Fysioterapeuttimme tavoitteena on edistää, palauttaa ja ylläpitää terveyttäsi, liikettäsi, liikkumistasi ja toimintakykyäsi. Meiltä saat myös lymfahoitoja, jotka soveltuvat niin rentoutumiseen kuin turvotukseen sekä leikkausten jälkitiloihin.

Varaa aika puhelimitse tai sähköpostitse:

0500 491 653 taina.lindman@live.fi

Kokovartalolymfa hoitaa ja hemmottelee

Kokovartalolymfahoito on omiaan niin rentoutumiseen, selluliittiin, turvotukseen, unettomuuteen kuin leikkausten jälkitiloihin (arvet, turvotus). Soveltuu krooniseen tai akuuttiin, paikalliseen tai laaja-alaiseen kipuun. Sopii myös hetkeen kun kaipaat hellävaraista käsittelyä ja rentoutumista.


Sis. aromaöljyn rentoutumista ja nestevirtausta tehostamaan.


Hinnasto

Kasvolymfa on luonnollinen kasvojenkohotus

Kasvolymfa poistaa turvotusta, rentouttaa ja virkistää. Se on luonnollinen ”kasvojenkohotus”. Kasvolymfa tehostaa myös koko vartalon nestekiertoa ja rentouttaa niskahartiaseutua, helpottaa päänsärkyä, huimausta ja ”aivosumua”. Katso hinnasto »Fysioterapia

Niska-, hartia-, nivelkipuihin ja särkyihin, päänsärkyyn, huimaukseen tilanteen mukaan fysioterapiaa, hierontaa, mobilisaatiota, venyttelyä ja lämpöhoitoja. Yhdessä fysioterapeuttimme kanssa löydät parhaimmat tavat edistää, palauttaa ja ylläpitää toimintakykyäsi ja hyvinvointiasi. 


Myös ergonomian neuvontaa. 


Halutessasi saat kotihoito-ohjeet mukaan.


Katso hinnasto »Psykofyysinen fysioterapia

Oletko stressaantunut, uupunut, nukut huonosti? Onko elämäsi kenties kriisissä ja kehosi reagoi monin tavoin?

Haluatko tutkia kehon ja mielen yhteyttä? Haluatko lisätä itsetuntemustasi ja kehittää läsnäolon ja rentoutumisen taitojasi? Haluatko tulla tietoisemmaksi kehosi viesteistä?

Jos vastasit yhteenkin kohtaan kyllä, Sinun kannattaa kokeilla psykofyysistä fysioterapiaa. Soita 0500 491 653 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen taina.lindman@live.fi, kerromme mielellämme psykofyysisestä fysioterapiasta lisää. Katso myös hinnastomme.Kysy lisää!

Annamme mielellämme lisätietoa fysioterapiapalveluistamme ja lymfahoidoistamme. Voit soittaa tai lähettää viestiä, vastaamme mahdollisimman pian. Tervetuloa!

Yhteydenottokuvake.

Varaa aika fysioterapeutillemme Turun Ispoisiin soittamalla
0500 491 653 tai sähköpostitse taina.lindman@live.fi.