Jalkahoidot Turussa

Kauneuspiste Ilonalta saat kattavat jalkahoidot Turun Ispoisissa! 


Jalat altistuvat päivittäin monenlaisille rasituksille. Pienistä lihaksista ja luista koostuvat jalkapöytä ja -pohja joutuvat jatkuvasti koetukselle.

Varaa aika jalkahoitoon

Käytämme jalkojamme suuren osan päivästä, ja jalkojen hoito on tärkeä osa terveydestä huolehtimista. Jalkahoito parantaa jalkojen kuntoa ja ehkäisee jalkaongelmien syntyä.

Tyypillisiä ongelmia

Jalkaongelmia muodostuu usein huonosti istuvista kengistä, varpaankynsiongelmista, kuivasta ihosta, ihon kovettumista ja halkeilusta. Jalkojen ihoon ja kynsiin voivat vaikuttaa monet sisäiset ja ulkoiset tekijät, kuten perinnöllinen jalan malli, hikoilu tai seisomatyö. Jalkojen hyvinvointi on tärkeä osa terveyttä, koska pienetkin ongelmat jaloissa, kuten hiertymät, vaikuttavat kävelyyn ja yleiseen hyvinvointiin.

Jalkojen hoito

Tärkeintä jalkojen päivittäisessä hoidossa on hygieniasta ja puhtaudesta huolehtiminen. Pesun jälkeen jalkojen ja varpaiden välien huolellinen kuivaaminen on oleellista, jotta bakteerikannat eivät pääse leviämään.

Jalkojen iho on paksumpaa kuin muualla kehossa, joten oikeiden täsmätuotteiden käyttäminen on suositeltavaa. Jalkojen päivittäinen kosteutus jalkavoiteella ehkäisee kovettumien sekä halkeamien muodostumista ja pitää jalat pehmeinä ja huolitellun näköisinä. Myös varpaan kynsistä on hyvä pitää huolta säännöllisesti.