Kasvohoidot Turussa

Kauneuspiste Ilonalta löytyy kattava valikoima erilaisia kasvohoitoja. 

 

Tutustu tarkemmin eri hoitoihin ja varaa aika hoitolaamme Kupittaalla.

Varaa aika

Radiofrekvenssi

Nykypäivästä tehohoitoa parhaimmillaan radiofrekvenssiaalloilla ja lymfaamalla.

Radiofrekvenssi johtaa kivuttomasti ja tehokkaasti voimakasta radiotaajuutta ihon alaiseen kudokseen. Multipolaarinen RF toimii 3:lla tai useammalla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella. Koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Veltostunut leuanalus sekä kasvot ovat tyypillisiä RF-hoitokohteita. Tri-polaarinen radiofrekvenssi (1 MHz) on suunniteltu erityisesti ihon kiinteytykseen kasvojen ja leuan alueella.

RF lämmittää ihonalaisia kudoksia. Lämpö edistää alueen verenkiertoa ja parantaa siten happiaineenvaihduntaa.

Radiofrekvenssi stimuloi myös uuden kollageenin muodostumista, iho kiinteytyy ja sen kimmoisuus paranee.

Kasvohoidon kulku:

 • Tehokas, kirkastava kuorinta ultraäänellä

 • Ravitseva, kiinteyttävä ampulli

 • Antioksidanttiöljy kevyeen hierontaan

 • Tehokiinteytys radiofrekvenssilaitteella

 • Kultanaamio

Sarjahoidolla (1– 5 krt) saat parhaat tulokset.

Exuviance

Exuviancen ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita.

Hoidamme ihosi ongelmat:

 • Akne

 • Rosacea (ruusufinni)

 • Rypyt

 • Silmärypyt

 • Pigmenttiläiskät

 • Kuiva iho

 • Atooppinen ekseema

 • Talirauhasten sarveistapit

Hoitolassa valitsemme sinun ihollesi sopivat tuotteet.

Mikroneulaus

Miten mikroneulaus toimii?

Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Uusia ihosoluja syntyy, ja verenkierto paranee.

Täydellinen imeytyminen

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon. Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että tehoaineet imeytyvät jopa 1 000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

Tulokset näkyvät viikkojen kuluttua

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen, eli ihon oman kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla noin 4–6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjan myötä asteittain.

Mikroneulaukset kolme tärkeintä etua

 • Mikroneulaus lisää kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa.

 • Mikroneulaus on tehokasta, ja hoitoaineet imeytyvät tehokkaammin mikroneulauksen jälkeen.

 • Mikroneulaus on turvallista ja ihoystävällistä. Tunnet yleensä vain vähäistä kipua, ja iho palautuu hyvin nopeasti, ja riski komplikaatioille on minimaalinen.

Miten hoito etenee?


Mikroneulausta ennen ihosi puhdistetaan huolellisesti. Hoidettavalle alueelle levitetään puuduttava tuote, koska käytössämme on tehokas, yli 500 neulaa sisältävä hoitorulla. Neulausrulla on vain sinun käytössäsi. Se on siis ehdottomasti henkilökohtainen! Neulaus tuntuu iholla nipistelyinä puudutuksesta huolimatta.

Miten usein?


Mikroneulaus tehdään yleisimmin 3–6 kerran sarjana 4 viikon välein. Saat huomattavasti suuremman hyödyn mikroneulauksesta, kun stimuloivia hoitokertoja on säännöllisesti ja sarjana, kuten kaikissa kollageenia stimuloivissa hoidoissa.

Neulauksen jälkeen sinun tulee huomioida seuraavat asiat:

 • Saunominen ja aurinkoon meno on kielletty (n. 12 h ajan).

 • Iholle ei saa samana päivänä laittaa meikkiä.

 • Ihon pitää antaa olla rauhassa – et saa koskea käsin ihoasi seuraavaan 6 tuntiin.

Ajanvaraus

Timanttikuorinta

Timanttikuorinta kuorii kasvojen ihoa tehokkaammin kuin tavanomaiset kuorinnat. Hionta poistaa kuolleen ihosolukon, puhdistaa ihohuokosia ja stimuloi paikallista verenkiertoa sekä kollageenituotantoa. Sopii stressaantuneelle ja tukkoiselle iholle. Hoito parantaa myös ihon kosteudensitomiskykyä. Poistaa epäpuhtauksia (mustapäitä), tasoittaa juonteita sekä hajottaa pigmenttimuutoksia iholta. Hoidon jälkeen iho näyttää selkeästi kirkkaammalta.


Mikroneulaus

Mikroneulauksen avulla saadaan pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen iho. Mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun haluat hoitaa iholtasi vanhenemisen merkkejä (rypyt ja juonteet), arpia (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatiota (maksaläiskät, muu ihon epätasaisuus). Mikroneulaus vahvistaa myös auringon vaurioittamaa ihoa. Couperosaiho vahvistuu, ja ihon väri tasoittuu.

Ultraäänikuorinta

Ultraäänikuorinta on ihon syväpuhdistaja ja solujen uudistaja, joka käyttää hyväkseen ultraääntä. Ultraäänikuorinta irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja elvyttää ihoa sekä syväpuhdistaa huokosia. Iho tuntuu ja näyttää heti hoidon jälkeen kirkkaammalta ja nuorekkaammalta. Auttaa hajottamaan pigmenttimuutoksia (maksaläiskät). Parantaa aineenvaihduntaa sekä mikroverenkiertoa. Ultraäänikuorinta on tehokas mutta hellävarainen ihon hoito.