Ripsipidennykset ja kestotaivutukset Turussa Kauneuspiste Ilonasta

Haaveiletko ripsipidennyksistä? Tai sopisiko kestotaivutus paremmin? Kauneuspiste Ilona toteuttaa näyttävät ripset, joista on iloa niin arkena kuin juhlan hetkellä. Ripsipidennys tai kestotaivutus on helppo ja turvallinen keino tuoda lisää ilmettä kasvoihin. Ripsipidennyksessä lisäämme ripsiä, kun taas kestotaivutuksessa tuomme omien ripsiesi parhaat puolet paremmin esiin.

Varaa aika

Ripsipidennykset tai kestotaivutukset helpottavat arkea ja nopeuttavat meikkausrutiineja. Pidennykset ovat helppo tapa pitää itsensä arjessa huolitellun näköisenä. Pidennyksissä omiin ripsiin liimataan kuituja, joilla saadaan näyttävät ripset ilman ripsiväriä. Kuidut liimataan erikoisliimalla, joka on tutkittu ja turvallinen. Ripsien kasvuaika on 60–90 päivää, jolloin pidennysten kesto voi vaihdella kolmesta kahdeksaan viikkoon. Oikein laitettuna ripsienpidennykset eivät vahingoita omia ripsiä. 

Volyymi, klassinen vai hybridi?

Kauneuspiste Ilona toteuttaa klassiset ripsipidennykset, volyymiripset sekä näiden yhdistelmät eli hybridit. Mutta millaiset ripsipidennykset ovat parhaimmat juuri Sinulle? Suunnittelemme ja toteutamme ripset yksilöllisesti toiveesi mukaan, ja annamme mielellämme vinkkejä siitä, millainen pidennys voisi sopia parhaiten.

Lopputulokseen vaikuttavat luonnollisten ripsien pituus sekä paksuus. Pidennyksissä kaarevuuksia on erilaisia ja ammattitaitoinen ripsitekijämme valitsee ripset tyylisi ja kasvonpiirteidesi mukaan.


Huoltoväli on yksilöllinen, mutta yleensä 3–5 viikkoa.

Ripsitekijämme toteuttaa:

  • valloittavat volyymit

  • kauneimmat klassiset

  • hienovaraiset hybridit

  • muista myös kestotaivutus!